TBBVN @ Fighting Venlo 2014

Een groep van 10 leden heeft de TBBVN vertegenwoordigd tijdens het evenement Fighting Venlo 2014. Onderdeel van dit evenement was het 5de TBB Festival; met Europese kampioenschappen TBB Multiplay-Competitie en Multiplay-Samen en diverse workshops ter kennismaking en verdieping.

Het hele evenement werd geopend met een ‘vlaggenparade’ en beëindigd met een avondgala. Tijdens het avondgala hebben Fabrizio Monga, Xiaofei Sui, Cornelia Meier-Windhorst en Fritjof Nelting een demonstratie gegevens in ‘de ring’.

De TBBVN leden konden dit weekend uitgebreid kennismaken met de (regelgeving van de) wedstrijden, andere Taiji Bailong Ball spelers uit Europa en verder andere Wushu (Chinese krijgskunst) wedstrijden volgen.

De TBBVN bedankt de TBBA e.V. en het hele ‘paarse team’ voor de organisatie en goede verzorging. We hopen uiteraard in de toekomst vaker dit soort activiteiten te kunnen delen.

Klik op de foto’s om te vergroten….

Dit bericht werd geplaatst in activiteiten, verenigingsnieuws en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s