RESULTAAT GROTE CLUBACTIE 2013

taiji BAILONG BALL VERENIGING nederland haalt € € 240,00 op met de Grote Clubactie 2013!

Goes, 11 december 2013 – Gisteravond werd tijdens de Grote Clubavond bij Opel dealer AutoTeam de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van € € 240,00 opgehaald.

Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer AutoTeam werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen.

gca RESULTAAT

Namens Opel dealer AutoTeam: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs zijn opgehaald met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. Dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. Hiermee krijgt het verenigingsleven de steun die het verdient.”

Graag wil taiji BAILONG BALL VERENIGING nederland iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om € € 240,00 op te halen, een schitterend resultaat!

Dit bericht werd geplaatst in activiteiten, algemeen nieuws, verenigingsnieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s